Спортивная
гимнастика и акробатика
Пятница, 26.04.2024, 17:52
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 3 из 6
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • »
Форум » Спортивная гимнастика в Украине » Соревнования » Соревнования в городах Украины
Соревнования в городах Украины
ArtGym4UДата: Вторник, 07.12.2010, 16:32 | Сообщение # 1
Группа: Администраторы
Сообщений: 250
Статус: Offline
Традиционные, всеукраинские или международные
турниры, чемпионаты и соревнования,
которые проводятся в городах Украины.

cry Давайте в этой теме делится информацией о соревнованиях, проходящих в наших городах!!! cry
(UA)
ArtGym4UДата: Четверг, 03.11.2011, 11:18 | Сообщение # 21
Группа: Администраторы
Сообщений: 250
Статус: Offline
03.11.2011, paralleli.if.ua
В Івано-Франківську відбувся чемпіонат області зі спортивної гімнастики

В Івано-Франківську на базі гімнастичного залу СДЮШОР №1 відбувся чемпіонат області серед учнів СДЮШОР та ДЮСШ зі спортивної гімнастики. Основною метою проведення заходу був відбір команд для участі у чемпіонаті України серед учнів СДЮШОР та ДЮСШ, який відбудеться 15-19.11.2011р. в м. Кіровограді. У змаганнях прийняли участь команди юнаків та дівчат з м. Коломиї, Калуша, Івано-Франківська та Коломийського району, всього - 67 учасників.

У командній першості чемпіонами області стала команда м. Івано-Франківська (СДЮШОР №1), друге місце посіла команда м. Коломиї (ДЮСШ), третю сходинку п’єдесталу посіла команда Коломийського району та четверте місце зайняла команда м. Калуша (ДЮСШ).

В особистій першості лідирували івано-франківці, за програмою майстрів спорту – Нога Тарас, Івано-Франківськ (СДЮШОР №1, ПНУ), та Шешурак Тетяна, м. Івано-Франківськ (СДЮШОР №1, КФВ), кандидати в майстри спорту – Москалюк Олександр, м. Івано-Франківськ (СДЮШОР №1, РВУФК); Гах Ольга, м. Івано-Франківськ (СДЮШОР №1, гімназія №2); 1 розряд – Жолоб Олександр,м. Коломия (ДЮСШ); Клекот Наталія, м. Івано-Франківськ (СДЮШОР №1, ЗШ №7); 2розряд – Солтис Андрій, м. Коломия (ДЮСШ); Ковальчук Вікторія, м. Івано-Франківськ (СДЮШОР №1, СШ № №11); 3 розряд – Логаза Антон, м. Івано-Франківськ (СДЮШОР №1, СШ № №3); Гринишин Ольга, м. Івано-Франківськ (СДЮШОР №1,ЗШ №21); 1 юнацький розряд – Олійник Ігор, м. Івано-Франківськ (СДЮШОР №1, ЗШ с. Братківці); у дівчат за програмою 1юнацького розряду відбудуться змагання 12.11.2011р.
(UA)
ArtGym4UДата: Четверг, 03.11.2011, 12:47 | Сообщение # 22
Группа: Администраторы
Сообщений: 250
Статус: Offline
Кіровоградські гімнастки завоювали «срібло» і «бронзу» на міжнародному турнірі

Юрій Ілючек, УЦ, спеціально для Новин Кіровоградщини

Вихованка Кіровоградської СДЮШОР «Надія» Євгенія Остапенко стала другою за програмою майстрів спорту серед дівчат 1998 року народження на 15-му міжнародному турнірі зі спортивної гімнастики пам'яті майстра спорту, олімпійської чемпіонки Поліни Астахової, що відбувся в Донецьку.

«Бронза» – в активі ще однієї підопічної Світлани Скрипчук, Олени Мащенко та Наталії Галімської Катерини Шумейко.

За крок від п'єдесталу пошани зупинилася кіровоградка Вероніка Буката, яка виступала за програмою кандидатів у майстри спорту серед дівчат 1999 року народження.

Загалом на цих змаганнях за призові місця боролися спортсмени з Кіровограда, Тернополя, Луганська, Хмельницького, Донецька, а також російських міст Володимира, Тули, Новомосковська та Сургута.
(UA)
ArtGym4UДата: Четверг, 10.11.2011, 15:36 | Сообщение # 23
Группа: Администраторы
Сообщений: 250
Статус: Offline
В Кировограде пройдёт чемпионат Украины по спортивной гимнастике

Чемпионат Украины по спортивной гимнастике среди детско-юношеских спортивных школ и специализированных детско-юношеских спортивных школ олимпийского резерва пройдет в Кировограде 15-19 ноября. Об этом сообщает сайт «Спорт-Центр»

Соревнования пройдут в СДЮШОР «Надежда» и соберут ведущие гимнастические школы Украины. Торжественное открытие чемпионата состоится 16 ноября в 13.00.
(UA)
ArtGym4UДата: Четверг, 17.11.2011, 13:51 | Сообщение # 24
Группа: Администраторы
Сообщений: 250
Статус: Offline
17 листопада 2011 року, www.kirovograd.net

У Кіровограді розпочався чемпіонат України зі спортивної гімнастики серед спортивних шкіл

Вчора о 13.00 у Кіровоградській спеціалізованій дитячо-юнацькій школі олімпійського резерву «Надія» відбулося урочисте відкриття чемпіонату України зі спортивної гімнастики серед спеціалізованих дитячо-юнацьких шкіл олімпійського резерву (СДЮШОР) та дитячо-юнацьких спортивних шкіл (ДЮСШ). До нашого обласного центру з’їхалися спортсмени з 19 областей України, які представляють 43 команди: 21 жіночу та 22 чоловічі з 9 СДЮШОР та 10 ДЮСШ, повідомляє "Спорт-центр".

У церемонії відкриття змагань взяли участь представник Державної служби молоді та спорту України Леонід Спекторов і начальник управління фізичної культури та спорту Кіровоградської ОДА Сергій Колодяжний.

Учасників та гостей змагань привітали вихованки СДЮШОР «Надія», виконавши хореографічну композицію «Мері Попінс» на чолі з майстром спорту міжнародного класу Ольгою Тесленко.

Чемпіонат триватиме чотири дні. Сьогодні, у перший змагальний день розігруються комплекти нагород у командних змаганнях серед дівчат. Завтра чемпіонат України продовжиться о 10.00 командними змаганнями серед юнаків.

Бажаючих відвідати чемпіонат України зі спортивної гімнастики чекають за адресою - СДЮШОР «Надія» вул. Верхня Пермська, 1. Вхід вільний.
(UA)
ArtGym4UДата: Среда, 08.02.2012, 14:12 | Сообщение # 25
Группа: Администраторы
Сообщений: 250
Статус: Offline
З 29 березня по 1 квітня в Палаці спорту пройде ХI Міжнародний турнір зі спортивної гімнастики на Кубок Стелли Захарової. Цей турнір проходиме за підтримки КМДА та Державної служби молоді та спорту Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України. Традиційно захід збере найсильніших спортсменів з елітних гімнастичних держав: Росії, США, Італії, Словаччини, Франції, Словенії та інших. Це наймасштабніші змагання зі спортивної гімнастики, які проводяться в Україні. Нагадаємо, турнір став поштовхом для багатьох відомих на весь світ гімнастів — Хана Бюхена, Ганни Павлової, Валерія Гончарова, Аліни Козич, Мірабелли Ахуну, Романа Зозулі та інших
(UA)
ArtGym4UДата: Пятница, 02.03.2012, 13:59 | Сообщение # 26
Группа: Администраторы
Сообщений: 250
Статус: Offline
Визначили кращих гімнасток Кіровограда
02.03.2012, sc.kr.ua
Чемпіонат Кіровограда з гімнастики спортивної серед дівчат 24-25 лютого пройшов у кіровоградській СДЮШОР «Надія». За програмою майстрів спорту не було рівних Аліні Кравченко. Друге та третє місця розподілили Ольга Токарчук та Катерина Шумейко відповідно. Вероніка Буката виграла змагання за програмою КМС. Трійку призерів серед першорозрядниць сформували: Каріна Кобилько - І, Христина Степаненко - ІІ, Анастасія Найденко - ІІІ. Кращими гімнастками другого спортивного розряду стали Анастасія Куценко – І, Юлія Козлик – ІІ, Катерина Луценко – ІІІ.

Як зазначила головний суддя змагань ЗТУ Світлана Куценко, дані змагання були відбірковими та дозволили сформувати збірну команду області для участі у міжвідомчому кубку України, що 5-8 березня пройде у Києві та спартакіади школярів, що 12-15 березня прийматиме Біла Церква.
(UA)
veraДата: Вторник, 13.03.2012, 13:11 | Сообщение # 27
Группа: Пользователи
Сообщений: 1
Статус: Offline
Здравствуйте! Сегодня-13,03,2012 в г.Белая Церковь проходят соревнования по спортивной гимнастике. Я не уверена, но по-моему это Чемпионат Украины среди школ. Если у кого-то будет протокол этих соревнований выложите пожалуйста. Спасибо.
(UA)
ArtGym4UДата: Четверг, 15.03.2012, 17:05 | Сообщение # 28
Группа: Администраторы
Сообщений: 250
Статус: Offline
Тернопільські гімнасти - перші у всеукраїнській спартакіаді

У Білій Церкві проходить V спартакіада школярів України зі спортивної гімнастики. Команда Тернопільщини, представлена вихованцями «Комплексної ДЮСШ №2» зі спортивної гімнастики, стала призером змагань.У командному заліку тернопільські спортсмени вибороли перше місце, залишивши позаду наполегливих суперників. В особистому заліку, за програмою КМС, першість здобула Ірина Сагайдак (учениця економічної школи), другу переможну сходинку зайняла Анастасія Ільницька (ЗОШ №23). Крім того, дівчата відзначилися у змаганнях на приладах: першість на брусах – в Ірини Сагайдак, друге місце за показовий виступ на колодах – в Анастасії Ільницької. До того ж, Анастасія Ільницька виборола перше місце на приладах «Вільні вправи» і, відповідно, отримала «перепустку» на Чемпіонат Європи зі спортивної гімнастики.

nter.net.ua
(UA)
ArtGym4UДата: Пятница, 16.03.2012, 12:51 | Сообщение # 29
Группа: Администраторы
Сообщений: 250
Статус: Offline
Кіровоградські гімнасти перемогли на ІV cпортивних іграх школярів України

Відмінно виступили вихованці Кіровоградської спеціалізованої дитячо-юнацької школи олімпійського резерву "Надія" у Білій Церкві на ІV cпортивних іграх школярів України зі спортивної гімнастики серед юнаків та дівчат.

Наша команда у складі Андрія Красноженова, Дмитра Савенка, Артема Подопригори та Василя Ляшенка не знала собі рівних у командному заліку змагань.

До тріумфу кіровоградських гімнастів привели тренери Віталій та Людмила Арсеньєви, Юрій Давидов, Василь Маєвський.

sc.kr.ua
(UA)
ArtGym4UДата: Вторник, 27.03.2012, 14:30 | Сообщение # 30
Группа: Администраторы
Сообщений: 250
Статус: Offline
Евпатория приняла чемпионат Крыма по спортивной гимнастике

Открытый чемпионат АРК по спортивной гимнастике прошел в евпаторийском «Дворце спорта». В турнире приняли участие около ста спортсменов со всего полуострова, передает пресс-служба Министерства образования и науки, молодежи и спорта Крыма.

Лидировала в личном первенстве Евпатория. Воспитанники принимающего города стали победителями почти во всех возрастных категориях, только две золотые медали достались спортсменам из Феодосии.

«Крымские гимнастки — необыкновенно легкие и виртуозные — всегда достойно представляли нашу автономию и Украину на различных соревнованиях мирового уровня», — отметила министр образования и науки, молодежи и спорта Крыма Виталина Дзоз, комментируя итоги соревнований.

http://cit.ua/events/27-03-2012/10694/
(UA)
Форум » Спортивная гимнастика в Украине » Соревнования » Соревнования в городах Украины
  • Страница 3 из 6
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • »
Поиск:

Copyright ALECorp © 2024Конструктор сайтов - uCoz
Все материалы, расположенные на данном ресурсе, были взяты из открытых источников интернета.
Все права на материалы, представленные на ресурсе, принадлежат их авторам, правообладателям и издательствам.
Ни администрация сайта, ни хостинг-провайдер, ни любые другие лица не несут ответственности
за правильность, точность, законность, достоверность материалов и за их использование!!!