Спортивная
гимнастика и акробатика
Четверг, 25.04.2024, 23:39
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 6 из 6
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
Форум » Спортивная гимнастика в Украине » Соревнования » Соревнования в городах Украины
Соревнования в городах Украины
ArtGym4UДата: Вторник, 07.12.2010, 16:32 | Сообщение # 1
Группа: Администраторы
Сообщений: 250
Статус: Offline
Традиционные, всеукраинские или международные
турниры, чемпионаты и соревнования,
которые проводятся в городах Украины.

cry Давайте в этой теме делится информацией о соревнованиях, проходящих в наших городах!!! cry
(UA)
ArtGym4UДата: Воскресенье, 31.03.2013, 10:42 | Сообщение # 51
Группа: Администраторы
Сообщений: 250
Статус: Offline
В Киеве стартовал международный турнир по спортивной гимнастике на кубок Стеллы Захаровой

Смотреть фото >>>
(UA)
ArtGym4UДата: Четверг, 04.04.2013, 12:00 | Сообщение # 52
Группа: Администраторы
Сообщений: 250
Статус: Offline
6 квітня о 15:40 Перший Національний покаже телевізійну версію ХІІ Міжнародного турніру зі спортивної гімнастики "Кубок олімпійської чемпіонки Стелли Захарової".

ХІІ Міжнародний турнір зі спортивної гімнастики "Кубок Олімпійської чемпіонки Стелли Захарової" відбувся 30-31 березня у Київському Палаці спорту. Учасниками цьогорічних змагань стали спортсмени з тринадцяти країн світу – Росії, Білорусії, Литви, Ізраїлю, Франції, Бразилії, Японії та інших. Позмагатися за Кубок Стелли Захарової приїхала і російська гімнастка, олімпійська чемпіонка Алія Мустафіна.

Гімнасти змагалися за нагороди у багатоборстві та командній першості, а також в індивідуальних вправах на спортивних снарядах. Усього під час турніру було розіграно 68 комплектів нагород.

В індивідуальних змаганнях "Кубка Стелли Захарової" українські гімнасти піднімалися на найвищу сходинку п'єдесталу сім разів. Тричі національний гімн звучав на честь Олега Верняєва. Йому не було рівних у вільних вправах, на коні та на перекладині. Ще одну медаль – срібну – українець виборов на кільцях.

Потішили своїми виступами ще четверо спортсменів з України. У чоловіків переможцями стали Микита Єрмак (опорний стрибок) та Георгій Петросян (паралельні бруси). Серед дівчат володарками нагороди найвищого ґатунку вибороли Христина Санькова (колода) та Олена Васильєва (опорний стрибок).

Цієї суботи Перший Національний покаже найкращі моменти змагань ХІІ Міжнародного турніру зі спортивної гімнастики "Кубок олімпійської чемпіонки Стелли Захарової" – глядачі стануть свідками переможних виступів українських гімнастів та іменитих спортсменів з інших країн.

Не пропустіть одну з найяскравіших спортивних подій – дивіться змагання "Кубка Стелли Захарової" на Першому Національному.

Перший Національний – загальнонаціональний телеканал. В ефірі з 1951 року. Є членом EBU. Технічне покриття телеканалу – 98%. З 2010 р. медіа-показники Першого Національного виросли удвічі середня частка телеканалу – 3,85% за аудиторією 18+ (2013 р.). Т.в.о. генерального директора НТКУ - Олександр Пантелеймонов.

Прес-служба Першого Національного
(UA)
ArtGym4UДата: Четверг, 04.04.2013, 12:01 | Сообщение # 53
Группа: Администраторы
Сообщений: 250
Статус: Offline
Чемпионат по спортивной гимнастике пройдет в Луганске

5 апреля 2013 года в 11.00 в спортивном клубе «Заря» состоится торжественное открытие Чемпионата Луганской области «Олимпийская надежда» по спортивной гимнастике среди девочек. Об этом сообщили в пресс-службе управления молодежи и спорта Департамента образования, молодежи и спорта Луганской облгосадминистрации.
(UA)
ArtGym4UДата: Среда, 10.04.2013, 19:23 | Сообщение # 54
Группа: Администраторы
Сообщений: 250
Статус: Offline
чемпіонат України з гімнастики спортивної «Олімпійські надії» відбудеться в Івано-Франківську з 22 до 26 квітня
(UA)
ArtGym4UДата: Понедельник, 15.04.2013, 18:29 | Сообщение # 55
Группа: Администраторы
Сообщений: 250
Статус: Offline
12-13 квітня у палаці спорту «Галичина», що на Керченській, 8 відбувся чемпіонат Львівської області зі спортивної гімнастики.

Загалом у змаганнях прийняло участь понад 40 гімнасток. Чемпіонкою області за програмою Майстрів спорту України стала вихованка СДЮШОР «Олімп-Л» Ольга Байдюк, другу сходинку п’єдесталу посіла вихованка цієї ж школи Стефанія Швець, а бронзову нагороду здобула вихованка СДЮШОР «Будівельник» Віра Голько.

За програмою кандидатів в майстри спорту України змагалися 8 гімнасток. Чемпіонкою у цій віковій групі стала Яна Бегас (СДЮШОР «Олімп-Л»), друге та третє місце посіли відповідно Руслана Скабара та Людмила Кизима (СДЮШОР «Будівельник»).
(UA)
ArtGym4UДата: Четверг, 06.06.2013, 13:07 | Сообщение # 56
Группа: Администраторы
Сообщений: 250
Статус: Offline
Тернополянки їдуть на чемпіонат України зі спортивної гімнастики

З 10 по 14 червня в місті Кіровоград проходитиме чемпіонат України зі спортивної гімнастики, в якому візьмуть участь вихованки КДЮСШ №2 Анастасія Ільницька та Ірина Сагайдак, повідомили в управлінні фізкультури і спорту ТОДА.

Нагадаємо, що на чемпіонаті України "Олімпійські надії", що в квітні проходив в Івано-Франківську, тернопільська команда зайняла 7-ме місце, а Ірина Сагайдак стала абсолютною чемпіонкою по майстрах спорту і виконала норматив майстра спорту.

А на XIII кубку зі спортивної гімнастики триразового Олімпійського чемпіона О.Дитятіна, що в травні відбувся у Санкт-Петербурзі (Росія), Анастасія Ільницька зайняла в команді друге місце у фіналах на опорному стрибку, перше місце — у вільних вправах і брусах — друге.

http://sports.te.ua/other/2806
(UA)
ArtGym4UДата: Понедельник, 10.06.2013, 09:43 | Сообщение # 57
Группа: Администраторы
Сообщений: 250
Статус: Offline
Сьогодні у Кіровограді стартує чемпіонат України з гімнастики спортивної

Змагання з гімнастики спортивної відбудуться з 10 по 14 червня 2013 року у приміщенні СДЮШОР «Надія» (вул. В.Пермська, 1)

Урочисте відкриття чемпіонату - 11 червня о 15:00.

Головний суддя змагань: суддя міжнародної категорії Арсеньєв Віталій Олексійович
(UA)
ArtGym4UДата: Пятница, 11.10.2013, 10:16 | Сообщение # 58
Группа: Администраторы
Сообщений: 250
Статус: Offline
З 11 до 12 жовтня проходитимуть змагання «Кубок м. Львова зі спортивної гімнастики», які організовує СДЮШОР «Будівельник» за підтримки ЛМР. Ці змагання орієнтовані на визначення кращих спортсменів міста Львова серед дітей віком від 5 до 7 років. Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Усі охочі можуть відвідати змагання за адресою: Львів, вул. Керченська, 8, Палац спорту «Будівельник». Змагання розпочнуться об 11.00.

«Кубок м. Львова зі спортивної гімнастики» - це захід, який потрібно відвідати усією сім’єю. Адже захоплива сила гімнастики надасть величезний заряд позитивних емоцій та може спонукати діток та підлітків до занять цим прекрасним видом спорту, який своєю видовищністю нічим не поступається футболу чи іншим грандіозним спортивним подіям», - розповідає Віра Макар, начальник відділу фізичної культури та спорту.
(UA)
ArtGym4UДата: Вторник, 15.10.2013, 19:54 | Сообщение # 59
Группа: Администраторы
Сообщений: 250
Статус: Offline
Вітаємо чемпіонів та призерів Відкритого чемпіонату
Кіровоградської області з гімнастики спортивної,
14-15 жовтня 2013 року.


Черкаська ДЮСШ «Олімпія» на чолі з тренерами-викладачами Надюк Іриною та Моргуновим Максимом командирувала 12-ть спортсменів. Даний старт був важливим для наших черкащан, оскільки незабаром 28.10-02.11.2013 року в цьому ж залі відбудеться Чемпіонат України, де в минулому році черкаські гімнасти посіли ІІІ командне місце, вибороли І й ІІ місця за програмою І спортивного розряду й ІІ та ІІІ місця за програмою ІІ спортивного розряду. Не дивлячись на погані умови підготовки (холодний зал, погане освітлення, перевантаженість спортсменами, занадто застаріле обладнання, котре весь час ламається, недофінансування …), хочеться побажати нашим спортсменам стійкості, непохитності, впевненості, стабільності, великого ентузіазму й реалізації потенціалу… А вашій увазі результати Кіровоградських змагань:

Програма МС України:

ІІ м. – Мельник Роман

Програма КМС України:
ІІ м. – Мишалов Володимир,
ІІІ м. – Марченко Олег

Програма І розряду:

І м. – Гузій Денис

Програма ІІ розряду 2000-2002 р.н.:
ІІ м. – Чепурний Назар,
4 м. – Науменко Назарій

Програма ІІ розряду 2003 р.н. та молодші:

І м. – Ковтун Ілля
ІІІ м. – Шишко Дмитро
4 м. – Трачук Ярослав
5 м. – Ващук Олександр
(UA)
Форум » Спортивная гимнастика в Украине » Соревнования » Соревнования в городах Украины
  • Страница 6 из 6
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
Поиск:

Copyright ALECorp © 2024Конструктор сайтов - uCoz
Все материалы, расположенные на данном ресурсе, были взяты из открытых источников интернета.
Все права на материалы, представленные на ресурсе, принадлежат их авторам, правообладателям и издательствам.
Ни администрация сайта, ни хостинг-провайдер, ни любые другие лица не несут ответственности
за правильность, точность, законность, достоверность материалов и за их использование!!!